Wat staat er op het programma

donderdag 17 november 2022
cursus & workshop
Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: (On)verwachte sollicitatievragen

Aanvullende informatie:

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over sollicitatievragen.

Naast de standaard vragen kan je ook onverwachte niet-standaard vragen krijgen, zoals bijvoorbeeld een rollenspel, “Wat nou als” vragen of het oplossen van een probleemsituatie. Tijdens deze online sessie krijg je tips om allebei de soorten vragen goed voor te bereiden.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via het inschrijfformulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: (On)verwachte sollicitatievragen

donderdag 17 november 2022

Aanvang

Einde

Schrijf je in!

Inschrijven voor Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: (On)verwachte sollicitatievragen

Cursist

Voor welke activiteiten meld je je aan?