Wat staat er op het programma

donderdag 15 december 2022
cursus & workshop
Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Wat wil jij voor 2023?

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Wat wil jij voor 2023?

Werk en Inkomen
Aanvullende informatie:

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Nathalie Sulman én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over je plannen voor 2023.

Wat zijn jouw plannen qua werk voor 2023 en hoe ga je ze realiseren? In deze online sessie krijg je tips om je doelen helder te krijgen.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via het inschrijfformulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Wat wil jij voor 2023?

Werk en Inkomen

Wanneer

donderdag 15 december 2022

Aanvang

10:00 uur

Einde

11:30 uur

Kosten

Gratis

Zaal

Online

Schrijf je in!

Inschrijven voor Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Wat wil jij voor 2023?

Werk en Inkomen

Cursist

Voor welke activiteiten meld je je aan?