Wat staat er op het programma

dinsdag 26 april 2022
literair ,raad & daad
JobOn training: Weten wat je wilt

JobOn training: Weten wat je wilt

Aanvullende informatie:

Als je op zoek bent naar een leuke baan is het belangrijk om goed te weten wat je wil! Hoe zit jouw droombaan eruit? Welke elementen en waarden zijn voor jou belangrijk? Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan.

In deze workshop ga jij het ontdekken. Door middel van oefeningen ga je op zoek naar het antwoord op al deze vragen. Want… als je weet wat je zoekt is de kans groter dat je dat vindt!

Wat gaan we doen?
Na de kennismaking gaan we aan de slag met oefeningen om te ontdekken wat je wilt. Door inzicht te krijgen in wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past. We werken samen en helpen elkaar om helder te krijgen wat je wilt en wat bij je past. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio Twente en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldlink of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!
Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

>>> AANMELDEN

JobOn training: Weten wat je wilt

Wanneer

dinsdag 26 april 2022

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

€ GRATIS. Aanmelden kan via de aanmeldlink in de tekst.

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.