Wat staat er op het programma

woensdag 14 juni 2023
cursus & workshop ,literair
Workshop: Beter in Beeld

Workshop: Beter in Beeld

Online training
Aanvullende informatie:

Online afspraken, ze zijn aan de orde van de dag. Vergaderingen, trainingen, maar ook sollicitatiegesprekken vinden nu online plaats. Hoe presenteer je jezelf online? Laat je zien wat je wilt laten zien? Je gaat er mee aan de slag in de training: Beter in Beeld. Uiteraard online!

De training wordt gegeven door Simone Beune. Ook zij maakt steeds vaker gebruik van Zoom of Teams voor online contact. Wat haar meer dan ooit opvalt is dat je met je uitstraling niet NIET kunt communiceren. Want je vertelt namelijk altijd een boodschap met jouw gehele uitstraling, ook via een beeldscherm!

Wat komt aan bod?

  • Hoe vul jij jouw beeldscherm?
  • Hoe word jij zichtbaar?
  • Laat je zien wat je wilt laten zien?
  • Is de boodschap die je afgeeft compleet?
  • Klopt de herinnering die je wilt achterlaten?

Allemaal vragen die onder de loep genomen worden tijdens de training. Je krijgt ook tips over de do’s & don’ts van beeldschermpresentatie en kledingcommunicatie.

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht via het inschrijfformulier.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Workshop: Beter in Beeld

Online training

Wanneer

woensdag 14 juni 2023

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Kosten

Gratis

Zaal

Online

Schrijf je in!

Inschrijven voor Workshop: Beter in Beeld

Online training

Cursist

Voor welke activiteiten meld je je aan?