Wat staat er op het programma

donderdag 19 mei 2022
literair ,raad & daad
Walk & Talk Netwerkbijeenkomst

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst

Waarom wil je werken bij werkgever x?
Aanvullende informatie:

 Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk.

Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over waarom je juist bij die ene werkgever aan de slag wilt.

Als je solliciteert, dan gaat het er vooral om of je past bij de vacature én bij de organisatie. Een werkgever wil dan ook heel graag een enthousiast antwoord op de vraag waarom je juist bij hem wilt komen werken. Door hier – voor jezelf – eerst na te denken leg je de basis voor een sterke(re) sollicitatie.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldlink of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!
Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

>>> AANMELDEN

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst

Waarom wil je werken bij werkgever x?

Wanneer

donderdag 19 mei 2022

Aanvang

10:00 uur

Einde

11:30 uur

Entree

€ GRATIS. Aanmelden kan via de aanmeldlink in de tekst.

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.