Wat staat er op het programma

woensdag 01 juni 2022
literair ,raad & daad
Training: Solliciteren voor introverten

Training: Solliciteren voor introverten

Aanvullende informatie:

Denk je eerst na voordat je spreekt? Bereid je je graag goed voor? Wil je liever weloverwogen besluiten nemen? Dan ben je waarschijnlijk introvert. Als je gaat solliciteren kan dat in deze tijd lastig zijn.

Veel tips om op de arbeidsmarkt te komen lijken vooral te passen bij extraverte mensen; veel netwerken, ‘gewoon’ langs gaan bij bedrijven en aan iedereen vertellen hoe goed je bent. Introverte mensen hebben andere kwaliteiten. In deze workshop van HR-professional en loopbaanadviseur Yvonne Vetketel leer je hoe je juist met deze specifieke introverte kwaliteiten een ijzersterke indruk op de arbeidsmarkt maakt!

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldlink of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!
Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

>>> AANMELDEN

Training: Solliciteren voor introverten

Wanneer

woensdag 01 juni 2022

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

€ GRATIS. Aanmelden kan via de aanmeldlink in de tekst.

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.