Wat staat er op het programma

zondag 10 april 2022
event
Wie bakt de lekkerste taart van Borne?

Taartenbakwedstrijd: opbrengst naar Sociaal Twente
Aanvullende informatie:

Taartenbak-benefiet voor Sociaal Twente!

Wedstrijd:  Wie bakt de lekkerste taart van Borne? Alle thuisbakkers in Borne, Hertme en Zenderen worden hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze taartenbakwedstrijd. Je kunt er een mooie prijs mee winnen, en de opbrengst van de taarten (ze worden gezellig verkocht tijdens Borne op z’n Best) gaat naar Sociaal Twente.

De taartenbakwedstrijd maakt deel uit van Borne op z’n Best op zondag 10 april. Elke taart is in principe een donatie aan het goede doel Sociaal Twente: de taartpunten worden op 10 april van 12.00 tot 15.00 uur verkocht aan het taartenbuffet  in het Kulturhus voor minimaal 2,50 euro per stuk.

De thuisbakkers gaan in hun eigen keuken aan de slag. Zondag 10 april leveren zij tussen 10.00 en 11.00 uur hun taart in bij de bar van het Kulturhus. De jury beoordeelt tussen 11.00 en 12.00 uur alle creaties op smaak, structuur en afwerking. Ook het publiek mag stemmen op de taarten. De winnaar wordt rond 16.00-16.10 uur bekend gemaakt en ontvangt een prijs.

Waar de opbrengst naar toe gaat
Sociaal Twente biedt kwetsbare gezinnen een midweekje een vrijwel geheel verzorgde vakantie aan.  Van de uiteindelijke opbrengst van deze taartenbak-benefiet worden tegoedbonnen gekocht bij de Bornse ondernemers; lunch- of dinerbonnen; vrijkaartjes voor het zwembad; entreekaartjes voor de speeltuin; een boodschappenmand, een kappersbon, een leuke vakantiefoto als herinnering aan deze vakantie, noem maar op. Onze ondernemers hebben het zwaar gehad in de coronatijd, daarom willen wij hen ook ondersteunen, door tegoedbonnen te kunnen kópen. Met de opbrengst van deze benefiet kunnen we alweer enkele ondernemers ondersteunen EN een gezin blij maken!

Wie bakt de lekkerste taart van Borne?

Taartenbakwedstrijd: opbrengst naar Sociaal Twente

zondag 10 april 2022

Aanvang

Einde

Tickets bestellen is niet mogelijk.