Wat staat er op het programma

vrijdag 11 maart 2022
podium
You've got a friend

You've got a friend

Vanessa Thuyns, Nils Krake & band
Aanvullende informatie:

De voorstelling ‘YOU’VE GOT A FRIEND’ is een prachtig theaterconcert waarin zangeres Vannessa Thuyns en zanger Nils Krake samen met hun vijfkoppige band een smaakvol eerbetoon geven aan de meest authentieke singer-songwriters ooit: James Taylor en Joni Mitchell.

Ook in Nederland draagt men deze levende legendes na ruim 50 jaar nog steeds een warm hart toe. De bloedmooie melodieën en teksten waarin diepere inzichten zijn verwerkt, zijn na al die jaren niet in kracht verminderd.

Vannessa en Nils zijn net als James Taylor en Joni Mitchell goede vrienden en kunnen als geen ander de liedjes zoals: Both Sides Now, Fire and Rain, You’ve got a Friend en The Circle Game vertolken. Naast de muziek vertellen ze op een spontane manier het opmerkelijke verhaal over de totstandkoming van de songs en over hun bewogen levens. Beiden leerden elkaar kennen bij “The Voice of Holland”.

Dit alles maakt dat je YOU’VE GOT A FRIEND niet mag missen. Herbeleef hun grootste hits, geniet van de meerstemmigheid, unieke interpretaties en wees voorbereid op kippenvel, bezinning en emotie. Welke vrienden neem jij mee naar de show?

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €21,50, inclusief pauzedrankje

You've got a friend

Vanessa Thuyns, Nils Krake & band

Wanneer

vrijdag 11 maart 2022

Aanvang

20:30 uur

Einde

22:30 uur

Entree

€ 21,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!