Raad & Daad

Energieloket

Energieloket

De locatie van dit spreekuur is gewijzigd naar Hofstraat 19a in Borne.

Wil je meer informatie over energiebesparing of het verduurzamen van je woning? Dan kun je op maandagochtend terecht bij het Energieloket Borne aan de Hofstraat 19a in Borne. Dat is aan de rand van het centrum, tussen De Wolkast en Alkoof. Energiecoach Bart en zijn collega’s staan klaar om je te helpen met het besparen van energie en energiekosten of geven je advies om je woning te verduurzamen.

Spreekuur
Het inloopspreekuur voor het Energieloket is elke maandagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Je hoeft geen een afspraak te maken en de koffie staat altijd klaar. Je kunt Bart en de andere energiecoaches ook bellen, voor een afspraak bij je thuis. Of voor een andere vraag. Bart is bereikbaar via 06 425 425 95. Mailen kan ook via energieloket@duurzameinitiatievenborne.nl. Geen gehoor? Binnen 24 uur word je teruggebeld of krijgt je reactie.

Meer weten?
Waar kan ik beginnen met isoleren? Gaat mijn energierekening stijgen? Moet ik een warmtepomp? Op https://www.energievanborne.nl/ staat heel veel informatie over hoe je zelf energie en geld kunt besparen, maar ook over hoe we in Borne aardgasvrij kunnen worden. Kijk hier dus gerust eens rond.

Op de foto: de energiecoaches.

Wanneer: Elke maandagochtend
Tijd: 09.00 - 11.00 uur
Waar: Hofstraat 19a, Borne

De locatie van dit spreekuur is gewijzigd naar Hofstraat 19a in Borne.