Je hebt ons gevonden!

Je hebt ons gevonden!

Wat fijn dat je er bent! Je bent vast op zoek naar een stage, een baan of een vrijwilligersfunctie en laat het nou net zo zijn dat wij op zoek zijn naar jou! We zijn een kleine organisatie, maar wel één waar ongelooflijk veel gebeurt. Geen dag is hier hetzelfde en je kunt hier ontzettend veel leren. Dus, zoek je een leuke werkplek? Kijk hieronder of er iets voor jou tussen zit.

Stage lopen?
Bij Kulturhus Borne zijn er diverse mogelijkheden voor het lopen van stage. Door het brede spectrum van het Kulturhus zijn er ook veel verschillende opleidingen die bij ons passen! Studeer jij bijvoorbeeld op het gebied van marketing/communicatie, facilitair, horeca, HR, muziek of wie weet een andere richting die ook bij ons kan passen? Neem dan contact op via hr@kulturhusborne.nl

Openstaande vacatures

’t Mooi Weer Festival 2024 zoekt handjes

Ben je onderdeel van een band/duo/gezelschap/enz of zit je in een band en zou je volgend jaar wel op willen treden op t Mooi Weer Festival? Laat het ons dan weten via laura.reymer@kulturhusborne.nl. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers op de locaties. Lijkt jou dat wel wat? Mail dan ook even naar Laura. 't Mooi Weer Festival vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024.

Vrijwilliger Techniek

Wat fijn dat je er bent! We zoeken namelijk theatertechniek vrijwilligers. Heb je affiniteit met theatertechniek, licht en geluid? Ben jij op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk in de showbizzzzz met gezelligheid en verantwoordelijkheid? Dat treft!