Je hebt ons gevonden!

Je hebt ons gevonden!

Wat fijn dat je er bent! Je bent vast op zoek naar een stage, een baan of een vrijwilligersfunctie en laat het nou net zo zijn dat wij op zoek zijn naar jou. We zijn een kleine organisatie, maar wel één waar ongelofelijk veel gebeurd. Geen dag is hier hetzelfde en je kunt hier ontzettend veel leren. Dus zoek je een leuke werkplek? Kijk hieronder of er wat voor je tussen zit.

Stage lopen?
Bij Kulturhus Borne zijn er diverse mogelijkheden tot het lopen van stage. Door het brede spectrum van het Kulturhus zijn er ook veel verschillende opleidingen die bij ons passen! Studeer jij bijvoorbeeld op het gebied van marketing/communicatie, facilitair, horeca, HR, muziek of wie weet een andere richting die ook bij ons kan passen? Neem dan contact op via hr@kulturhusborne.nl.

Openstaande vacatures

Stage Marketing & Communicatie

Ben je een echte social media addict, lijkt het je vet om social media- en video concepten te bedenken en ben je heel goed in beeld creeeren? Word je enthousiast van designen en stylen en kun je goed overweg met mensen? Dan zoeken wij jou!

Stage HR

Ben jij een enthousiaste, proactieve en nauwkeurige HBO HR student die op zoek is naar een leerzame, dynamische HR meewerk stage? Dan zoeken wij jou! 

Stage Audiovisueel

Ben je een echte beelddenker, ben je graag bezig met foto, film, bewerking en alles wat daar bij komt kijken? Lijkt het je tof om mee te draaien in diverse soorten producties van bijvoorbeeld kunst- en cultuur projecten tot promotionele filmpjes, interviews & marketingmiddelen? Word je enthousiast van een verhaal overbrengen via (bewegend) beeld? Dan zoeken wij jou!

Vrijwilliger Techniek

Wat fijn dat je er bent! We zoeken namelijk theatertechniek vrijwilligers. Heb je affiniteit met theatertechniek, licht en geluid? Ben jij op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk in de showbizzzzz met gezelligheid en verantwoordelijkheid? Dat treft!