Stage HR

Stage HR

Deze vacature is voor februari tot en met juli 2024 al vervuld. Maar vanaf september 2024 hebben wij weer plaats voor een stagiaire. Laat je het ons weten als je een plek zoekt vanaf september? 

Ben jij een enthousiaste, proactieve en nauwkeurige HBO HR student die op zoek is naar een leerzame, dynamische HR meewerk stage? Dan zoeken wij jou! 

Het Kulturhus in Borne is een moderne ontmoetingsplek voor jong en oud. In het Kulturhus bruist het van de activiteiten. Het theater is in volle gang! Artiesten zoals Guido Weijers zou je hier in de wandelgangen zomaar tegen kunnen komen! Daarnaast is er een moderne muziekschool in het Kulturhus aanwezig waar onder andere Tessa Boomkamp de zangeres en gitarist van de Edwin Evers band is opgeleid! Er is altijd wat te doen in het Kulturhus. Wist jij al dat hier een bibliotheek gevestigd is? Jouw studieboeken liggen klaar op loopafstand.   

Werkzaamheden 

Het Kulturhus is gevestigd midden in het centrum van Borne en is verantwoordelijk voor De muziekschool, Theater, vijf bibliotheken, Cursushus en Zaalverhuur. Als HR Stagiair(e) ben je ter ondersteuning van de HR Manager verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van al het personeel voor het Kulturhus, maar ook voor onze vestigingen Tubbergen, Wierden en Dinkelland. De HR afdeling is gevestigd in Borne.  

Jouw taken 

 • Je houdt je bezig met administratieve werkzaamheden, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, brieven en mails; 
 • Je voert werkzaamheden uit in ons personeelssystemen Loket; 
 • Je beantwoordt vragen van collega's op het gebied van HR gerelateerde onderwerpen; 
 • Je houdt je bezig met de werving en selectie, zoals het beoordelen en uitnodigen/afwijzen van sollicitaties en het voeren van sollicitatiegesprekken samen met HR manager;
 • Je houdt het verzuimoverzicht bij, bent op de hoogte van verzuimsituaties en stelt documenten op aan de hand van de Wet Verbetering Poortwachter. 

 

 

Wij vinden het fijn als je de volgende kwaliteiten mee brengt 

 Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen; 

 • Je bent communicatief vaardig en kunt communiceren met verschillende lagen binnen de organisatie; 
 • Je bent nauwkeurig en laat dit zien in de werkzaamheden die je uitvoert; 
 • Je bent sociaal, empathisch en enthousiast; 
 • Je bent op zoek naar een HR meewerkstage per september 2023 voor het tweede of derde jaar van de opleiding HRM. 

Wat bieden wij 

Medewerkers zijn de kern van een bedrijf, dus daar moet je ook goed voor zorgen. Dit hebben wij jou te bieden: 

 • Stagevergoeding; 
 • Gezellige collega's die met trots en plezier werken; 
 • Een fijne werksfeer; 
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen; 
 • Gezellige borrels en uitstapjes. 

Interesse?

Neem contact op met Nathalie Deen, door te bellen naar 074-265 72 00 of te mailen naar hr@kulturhusborne.nl.

Wie wij zijn:

Kulturhus ‘’de Bijenkorf’’ Borne opende in 2004 zijn deuren, als eerste grote Kulturhus van Nederland. Het Scandinavische Kulturhus-concept – leefbaarheid en schwung creeeren in plattelandsgebieden of wijken door het aanbieden van leuke en nuttige zaken- werd hier uitgefiegelierd en handen en voeten gegeven.

Kulturhus Borne is een multifunctioneel ontmoetingscentrum, een verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne. Een centrum voor educatie, dienstverlening, welzijn, kunst en cultuur. Een gebouw waar uitwisseling en talentontwikkeling plaats vindt, voor en door mensen.

 

 

Wij bieden onderdak aan de bibliotheek, de muziekschool, een theater, filmhuis, lokale omroep, Twentehoes en nog veel meer. Wij hebben vergaderruimtes, een gezellig foyercafé en zijn de huiskamer van Borne. We zijn hip, vormen een innovatieve mengelmoes, zijn altijd aan het pionieren, en we groeien. Onze doelgroep is iedereen, ons aanbod heeft alle kleuren en smaken.

Wij zoeken stagiaires die ons verhaal kunnen vertellen, opdat vele harten en hoofden geraakt kunnen worden, via en op al onze kanalen.