Huur een zaal met een verhaal

Foyer

Foyer

't Wij-land

Theaterzaal

Kulturhus is niet alleen het Huis van Borne, maar ook het Hart van Twente. Geografisch gezien ligt Borne namelijk in het midden van Tukkerland. Daarnaast ligt Borne aan de A1 en heeft een treinstation, we zijn voor iedereen dus goed bereikbaar. Kulturhus biedt meerdere ruimtes aan, met elk weer andere mogelijkheden; van theaterzaal tot spreekkamer. En voor een goede lunch of gezellige borrel draaien wij onze hand niet om.

Reserveer een zaal!

LUMMELLUNCH

Biologisch streekproducten buffet

Ambachtelijk, biologisch en boordevol lokaal lekkers. Tussen de middag even bijtanken, lummelen en oew eeg’n stoet smeer’n met dit (h)eerlijke streekproducten buffet. Onthaasting pur sang!

Lees verder >

HEJANEIHAD

Verschillende zachte broodjes van de bakker

Assortiment aan rijkelijk belegde zachte ambachtelijke broodjes van de warme bakker. Hierbij valt te denken aan broodjes gezond, kipfilet, ham of kaas. Mét een lekker gekookt ei, want, een eitje is goed voor het gereitje! Melk en jus d’orange. Vers fruit.

Lees verder >

ALLEMAN

Luxe belegde harde en zachte broodjes

Luxe belegde harde en zachte broodjes van de warme bakker. Belegd met onder andere filet americain, zalm, brie, tonijnsalade, rosbief en gezond. Melk en jus d’orange. Vers fruit. En de keuze uit een oldschool broodje kroket of Hûsgemaakte soep uit eigen keuken. Lekker warmhartig. Deze lunch sprekt alleman an.

Lees verder >

DONDERS BOERGONDERS

Luxe belegde broodjes en saladebar

Alsof je op een Twentse boer’nbrulft bent; dik eetfeest op je bord met aln’s d’r op en d’r an! Donders boergonders. Luxe belegde harde en zachte broodjes van de warme bakker. Belegd met onder andere filet americain, zalm, brie, tonijnsalade, rosbief en gezond. Melk en jus d’orange. Vers fruit. Met of een oldschool broodje kroket of Hûsgemaakte soep, verse fruitsalade én een hartige salade, alles uit eigen keuken.

Lees verder >

ET'N WAT DE POT SCHAFT

Lekker warm eten

Ook voor een bord lekker warm eten kunt u met uw gezelschap bij ons terecht. Denk hierbij aan stampotten met Petra’s gehaktballen, pasta’s, schnitzel met patat, stoofvlees met rode kool, oalerwetse kipkerrie met rijst: wij duiken graag voor u onze Kulturhuskeuken in. In overleg is er heel veel mogelijk. Wij belooft oe 1 ding: ’t is lekker!

Lees verder >

Vragen of telefonisch boeken?

Bel 074 265 72 00

Kulturhus, het gebouw waar wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd, waar je ontmoet, niks hoeft en waar heel veel mogelijk is.

Meer over Kulturhus
IK HEB
EEN MOOI
IDEE!

Kom d'r in dan
ku'j d'r oet kieken